Stalpi

Stalpi conici drepti

Stalpi conici cu sectiune circulara, facuti din foaie de otel S235 JR UNI EN 10025, sudati longitudinal in conformitate cu un procedeu executat in acord cu "Institutul Italian de sudura" si galvanizati la cald in conformitate cu UNI EN ISO 1461. Stalpii sunt furnizati cu orificiu de introducere al calitatii , dispozitivul de impamantare si usi de acces.


Tolerantele dimensiunilor: UNI EN 40 partea 2

Referinte pentru calcul: UNI EN 40-3 - UNI EN 40-5

Dimensiuni: intre 3.5m - 12.8m


La cerere se pot comanda si stalpi cu dimensiuni diferite de cele prezentate, precum si stalpi pentru aeroporturi, stadioane, partii de ski.Stalpi in trepte

Stalpi in trepte, facuti din teava sudata dupa standardul UNI EN 10219, cu arc transversal sudat in punctele de treapta in conformitate cu un procedeu executat in acord cu "Institutul Italian de sudura".

Manufacturati din otel S235JRH si galvanizati la cald in conformitate cu UNI EN ISO 1461 si furnizati cu orificiu de introducere a cablului, dispozitiv de impamantare si usi de acces.


Tolerantele dimensiunilor: UNI EN 40 partea 2

Referinte pentru calcul: UNI EN 40-3 - UNI EN 40-5

Dimensiuni: intre 3m – 12.8m


La cerere se pot comanda si stalpi cu dimensiuni diferite de cele prezentate, precum si stalpi pentru aeroporturi, stadioane, partii de ski.Stalpi octogonali drepti

Stalpi octogonali facuti din foaie de otel indoita S235 JR UNI EN 10025 sudata longitudinal in conformitate cu un procedeu executat in acord cu "Institutul Italian de sudura" si galvanizati la cald in conformitate cu UNI EN ISO 1461. Stalpii sunt furnizati cu orificiu de introducere a cablului, dispozitiv de impamantare si usi de acces.


Tolerantele dimensiunilor: UNI EN 40 partea 2

Referinte pentru calcul: UNI EN 40-3 – UNI EN 40-5

Dimensiuni: intre 4m – 11.8m


La cerere se pot comanda si stalpi cu dimensiuni diferite de cele prezentate, precum si stalpi pentru aeroporturi, stadioane, partii de ski.Stalpi conici curbati

Stalpi conici curbati cu sectiune circulara, facuti din foaie de otel S235 JR UNI EN 10025, sudati longitudinal in conformitate cu un procedeu executat in acord cu "Institutul Italian de sudura" si galvanizati la cald in conformitate cu UNI EN ISO 1461.

Stalpii sunt furnizati cu orificiu de introducere a cablului, dispozitiv de impamantare si usi de acces.


Tolerantele dimensiunilor: UNI EN 40 partea 2

Referinte pentru calcul: UNI EN 40-3 – UNI EN 40-5

Dimensiuni: intre 7m – 10m


La cerere se pot comanda si stalpi cu dimensiuni diferite de cele prezentate, precum si stalpi pentru aeroporturi, stadioane, partii de ski.Stalpi poligonali drepti

Stalpi poligonali facuti din foaie de otel indoita S355 J2G3, sudata longitudinal in conformitate cu un procedeu executat in acord cu "Institutul Italian de sudura".

Sunt compusi din doua sectiuni care se asambleaza folosind un sistem de montaj prin compresie auto-blocanta numit "alunecare pe joanta" si sunt galvanizati la cald in conformitate cu UNI EN ISO 1461. Stalpii sunt furnizati cu orificii pentru introducerea cablului si dispozitiv de impamantare.


Tolerantele dimensiunilor: UNI EN 40 partea 2

Referinte pentru calcul: UNI EN 40-3 – UNI EN 40-5

Dimensiuni: intre 12m – 16m


La cerere se pot comanda si stalpi cu dimensiuni diferite de cele prezentate, precum si stalpi pentru aeroporturi, stadioane, partii de ski.