Noutati
Corp de iluminat antiexploziv AV-02C LED

Corpul de iluminat AV-02C este destinat iluminatului în zone cu pericol de explozie din grupa II, zona 1 și 2.

Produsul AV-02C LED este compus din corp cu sursa de lumină și cutie aparataj CAEx-02 LED, are carcasa și rama glob turnate sub presiune din aliaje de Al, vopsite, glob de protecţie a lămpii din sticlă termorezistentă ... (citeste tot)Pregateste-te pentru noua era a iluminatului, care a inceput chiar acum! Peste tot pe unde mergi, vezi iluminare cu LED-uri, fie ca este o masina de pe strada, fie ca vezi afisaje cu leduri pe strada, semafoare, metrou, ecrane, ori fie vitrine sau cladiri intregi iluminate cu sisteme bazate pe LED. Pana si lanternele si ceasurile, ori televizoarele si ecranele de la telefoane sunt bazate pe LED (asa numitul display AMOLED). In curand, iluminatul cu LED-uri va patrunde in fiecare locuinta.

O revolutie in ceea ce priveste iluminatul a inceput sa se petreaca. Gata cu becul incandescent al lui Edison, gata cu tuburile si lampile flourescente, cu mercur. Nu numai ca nu mai sunt demult o alternativa viabila la iluminat, dar s-a descoperit, inca din primii ani ai implementarii acestora, ca dau o lumina care afecteaza privirea si psihicul uman.

Astazi, tehnologia permite corpuri de iluminat, bazate pe diode led, care nu numai ca dau o lumina naturala, dar emit o lumina aproape fiziologica, cu rezultate spectaculoase in ceea ce priveste economia la electricitate, dar si ca atmosfera per ansamblu.